Forside / Om Kanalbyen / Her hopper de i havet

Bader hele året

Minusgrader er ingen hindring for de spreke medlemmene av Sjølyst badeforening! Uredde hopper de uti, og tar noen svømmetak mellom de tynne isflakene på vannoverflaten.

Nærheten til sjøen, herlige brygger, badetrapp og et fristende saltvann ble uimotståelig for de første som flyttet inn i Kanalbyen!
En gang i tiden var det badehus der hvor Kanalbyen ligger i dag, og kristiansanderne dro hit for å bade fra svabergene. Da er det jo helt naturlig at Kanalbyen har fått sin egen badegruppe ❄️

Torbjørg Jensen har vært med i Sjølyst badeforening siden starten, og det som begynte med noen få naboer teller nå over 15 personer og flere kommer stadig til. Ikke bare beboere i Kanalbyen, men også venner og bekjente av dem som bor her. De møtes hver tirsdag klokken 17, fra tidlig høst til sein vår.

Torbjørg ønsker nye badenymfer hjertelig velkommen, og presiserer at du ikke må bade for å være med. De har et fint støtteapparat på land, både som moralsk- og praktisk støtte. I appen Heime legger gruppa ut aktiviteter de arrangerer, blant annet får de besøk av en isbadespesialist som forteller om helsefordelene ved å bade i kaldt vann.