Forside / Urban / En plass for de urbane og rastløse

Også for de urbane og rastløse

I mai 2020 flytter Andreas S. Davidsen til splitter ny 45 kvadratmeter stor leilighet i Kanalbyen. Han kaller Kanalbyen et ideelt sted for aktive og engasjerte mennesker.

Mye å finne på

Leiligheten ligger i fjerde etasje, i den borterste delen av byggetrinn to.

– Beliggenheten er jo flott, sier Andreas. – Men det var likevel atkomsten til alt mulig rundt som fristet mest. Og selvfølgelig at prisen lå innenfor det en relativt nøktern sosionom-lønn kan tåle.

Andreas beskriver seg som rastløs og urbant orientert. – Det må helst skje noe, og det gjør det i Kristiansand. Fra leiligheten er det bare minutter til konserter, uteliv og kulturtilbud i fleng, sier han. – Og så er leiligheten ideell som utgangspunkt for å ta imot besøk om sommeren.

Naboer i alle aldre

– I likhet med mange på min alder og vel så det, foretrekker jeg en enklere boform, sier Andreas. Heller lettstelt leilighet i Kanalbyen enn stor plass og mye å holde orden på!

Om naboene har han foreløpig bare godord. – Jeg har selvfølgelig ikke rukket å bli ordentlig kjent med folk, men de virker hyggelige og åpne. Det er ellers ingen homogen gjeng. Her er spredning, aldersmessig og ellers, så vidt jeg kan bedømme. Jeg aner at de er over snittet aktive og nysgjerrige. Og generelt glade i livet!