Forside / Om Kanalbyen / Fornøyd famile på fire

Vi stortrives i Kanalbyen!

MØT FAMILIEN STRØMME-SMITH

Sammen med hunden Luna, flyttet Linda, Robert, Julie (16) og Marcus (12) Strømme-Smith til Kanalbyen i 2020. Overgangen fra stort hus med hage på Sødal til leilighet i byen gikk overraskende bra, og familien stortrives i sitt nye hjem. I dag bor de i en 90 kvm. stor leilighet i andre byggetrinn. Selv om de har bil parkert i parkeringsanlegget bruker de som oftest sykkel, både vanlig og el-sykkel. Nå er de jo i gang- og sykkelavstand til det meste.

Fem kjappe:

  1. Hvorfor flyttet dere til Kanalbyen?  Vi syntes Kanalbyen er helt perfekt plassert, med sjøen og brygga rett nedenfor og nydelige grøntområder i atriet. Vi liker veldig godt byggestilen her nede, og vi har veldig koselige naboer. Det er nært til byen, Fiskebrygga og Bystranda og vi har flotte turområder på Odderøya rett bak oss. Kanalen som kommer er vi veldig spente på, og ikke minst er det luksus å ha en kafé som Solskinn og Latter på hjørnet.
  2. Hva er det beste med å bo her? Det beste er plasseringen. Vi er så nær sjøen og samtidig så sentralt til alt.
  3. Bruker dere gårdsrommene, leke- og badeplassene og de sosiale møtestedene i Kanalbyen? Vi brukte badebrygga rett nedenfor oss veldig aktivt i hele sommer og det er supert at vi kan låne kajakker i garasjen som er til felles bruk. Vi bruker atriet masse, og det er perfekt med litt gressplen som hunden vår kan rulle rundt i. Ellers er vi mye på Solskinn og Latter.
  4. Hva bruker dere i nærområdet? Vi bruker Odderøya, Fiskebrygga, Kilden og strandpromenaden ofte.
  5. Hvilke planer har dere for første jul i Kanalbyen? Her i Kanalbyen er det jo pyntet fantastisk fint, med masser av lyslenker fra balkongene. Våre planer for vår første jul her er å nyte tiden sammen med familien, spise masse god julemat og besøke de lokale restaurantene.

Familien gleder seg til jul i sin lyse, lekre leilighet som for første gang er julepyntet.