Forside / nyhetsbrev / Fantastisk respons – fremdeles muligheter

I skrivende stund er 89 boliger solgt i Kanalbyen, men det er fremdeles 37 flotte leiligheter igjen i første byggetrinn.

Traff markedet

At kombinasjonen av beliggenheten på Odderøya, prisene og leilighetstypene i Kanalbyen har slått an, er det herved ingen tvil om. Kristiansands nye bydel har rett og slett fått en fantastisk mottakelse i markedet! 

Ordinært salg i gang

Mye er altså solgt, men det er fremdeles god anledning til å sikre seg en leilighet i attraktive Kanalbyen. Forkjøpsretten til medlemmer i Sørlandet Boligbyggelag gjelder ikke lenger, og salget foregår nå etter førstemann-til-mølla-prinsippet.  

Sjekk ledige boliger

Vi oppfordrer alle som vil vite hvilke leiligheter som er ledige til å kontakte Sørmegleren eller sjekke leilighetsvelgeren på www.kanalbyen.no. Leilighetsvelgeren gir full oversikt, og her er det enkelt å sortere både på pris, størrelser og antall soverom. 

Nytt salgskontor

På Silokaia, ved siden av Kilden Teater- og konserthus, har vi nå fått et eget salgkontor bemannet av representanter for Sørmegleren og Kanalbyen. Dette er et supplement til Sørmeglerens kontor i Skippergata 10, og på salgskontoret står en 3D-modell som gir et godt og detaljert inntrykk av Kanalbyens første byggetrinn.  

Åpningstider salgskontor: tirsdager og torsdager kl. 16.30 – 18.00.

Har du spørsmål om kjøp av leilighet i Kanalbyen, kontakt Rolf Elieson (mob. 990 99 107) eller ring Sørmegleren  (tlf. 38 02 22 22).