Forside / Om Kanalbyen / Lev livet fullt og delt!

Føl deg Heime

Kanalbyen har inngått samarbeid med Heime, et trivselskonsept for beboere i Kanalbyen. Via en app får de enkelt kontakt med naboer, kan benytte seg av deleordninger, melde seg på arrangementer og ikke minst stifte nye vennskap med beboere som har like interesser.

Under «Min bolig» i appen finnes også oversikt over FDV-dokumentasjon, kontaktinfo til leverandører og årshjul for vedlikehold. Viktig informasjon fra styret blir også lagt ut her.

Det var fullt i Solskinn og Latters lokaler da Heime inviterte til kokkekurs og vinskole. Det er tydelig at dette er et etterlengtet initiativ som kan lede til mye moro. Det er allerede etablert vinskole med over 20 medlemmer, og nye arrangementer deles og fylles opp. I forrige uke inviterte Heime også til pizza på takterrassen med splitter ny portabel pizzaovn som kan lånes i delerommet fremover.

Appen gir også enkelt oversikt over hva som skjer i Kanalbyen. Her melder du deg på turer og arrangementer – eller lager dine egne, som spaserturer på Odderøya og fotballkvelder. Et delerom er etablert, og i samråd med beboerne vil dette fylles med verktøy, sportsutstyr og andre ting å dele. I parkeringskjelleren står – i tillegg til delebiler – fem delesykler klare, hvorav to er elsykler.

Både sykler, biler, kajakk og utstyr bookes enkelt via Heime-appen.