Forside / nyhetsbrev / Kanalbyen valgte Sørmegleren

Etter en grundig prosess rundt hvilket eiendomsmeglerforetak som skal formidle boligene i Kanalbyens første byggetrinn, falt valget på landsdelens største aktør, Sørmegleren.

Sørmegleren har 14 avdelingskontorer i Aust- og Vest-Agder, og en egen nybyggavdeling bestående av seks dedikerte meglere.
– Det var svært viktig for oss å få på plass riktig megler på et tidlig stadium. Sørmegleren har den største nybyggavdelingen på Sørlandet, samt inngående kjennskap til boligmarkedet i Kristiansand. Denne kunnskapen tar vi med oss inn i detaljutformingen av boligene, for å sikre at vi imøtekommer kundenes ønsker og behov på best mulig måte, sier Sven Erik Knoph, daglig leder i Kanalbyen.

Teamet som primært skal jobbe med Kanalbyen fremover mot salgsstart består av prosjektsjef Rolf Elieson og nestleder i Sørmegleren, Tone Solheim Grøsle.
– Vi er veldig stolte, men også ydmyke, over å bli valgt som megler for Kanalbyen. Dette er et prosjekt som byen og landsdelen ikke har sett maken til. Beliggenheten på Odderøya, ved sjøen og samtidig midt i byen, er helt unik, og i tillegg er arkitekturen fullt på høyde med det beste man ser i internasjonale storbyer, mener Tone Solheim Grøsle. Elieson supplerer: – Å få lov til å bidra i prosessen videre, både i utformings- og salgsfasen av denne innholdsrike, nye bydelen, er noe vi virkelig gleder oss over og ser frem til å ta fatt på, avslutter Rolf Elieson, prosjektsjef iSørmegleren.