Forside / nyhetsbrev / Kom til Kanalbyen i påska!

Espen Domaas i J. B. Ugland Entreprenør passer på at utbyggingen av byens nye bydel går som den skal, for det er mye å holde styr på.

I rute
Det graves, hamres, borres og støpes over en lav sko på Kanalbyen-tomta i disse dager. Hele 40 arbeidsfolk holder på med alt fra fundamentering og peling, som er i innspurtsfasen, til betong- og elektroarbeider samt mye mer.
– Første del av parkeringskjelleren er støpt, kanalen langs første byggetrinn er sprengt ut, og byggene A og B begynner å reise seg, forteller prosjektleder Espen Domaas og legger til: – Vi har vært utrolig heldige med været og vannstanden, og arbeidet går etter planen så langt, konstaterer han fornøyd.

Hektisk fase
De 103 leilighetskjøperne som har skaffet seg en bolig i første byggetrinn er midt i den spennende tilvalgsfasen.
– Det avholdes hundrevis av tilvalgsmøter med Kanalbyen-kjøperne for tiden. De treffer både kjøkken- og garderobeleverandøren Strai Kjøkken, vår baderomsleverandør Boxen, samt oss i J. B. Ugland Entreprenør, som håndterer alt av det bygningsmessige, forklarer Domaas.

I disse møtene tar kjøperne beslutninger om hvordan deres nye bolig skal se ut innvendig når den står klar til overlevering våren 2019.

Kom til Odderøya!
Prosjektlederen forteller videre at det er flere turgåere hver eneste dag som er borte for å sjekke fremdriften på tomta.
– Det er veldig hyggelig at folk kommer bort, og så lenge man holder seg utenfor byggegjerdet, er det ikke noe problem med hensyn til sikkerhet. Derfor vil jeg anbefale alle som planlegger bypåske til å legge turen innom Odderøya og forbi tomta. Det er ikke hver dag en har mulighet til å se hvordan en hel bydel bygges opp, og til og med vi som jobber med dette daglig synes Kanalbyen er et spesielt fascinerende prosjekt, avslutter Espen Domaas, prosjektleder i J. B. Ugland Entreprenør.