Forside / nyhetsbrev / Neste byggetrinn kommer i 2018!

De fleste leilighetene i første trinn ble solgt i rekordfart, byggingen er rute, og i 2018 kommer Kanalbyens andre byggetrinn, 2B, for salg.

– Vi har allerede fått en rekke spørsmål om når andre byggetrinn i Kanalbyen skal legges ut i markedet. Det er tydelig at mange er spente på dette, og derfor er det hyggelig å kunne informere om at neste fase av prosjektet lanseres i 2018, sier Rolf Elieson, prosjektsjef i Sørmeglerens nybyggavdeling.

Stort mangfold
Spennende arkitektur og et stort mangfold av leilighetstyper og -priser vil også kjennetegne neste utbyggingsfase av Kristiansands nye bydel på Odderøya.
– Utbyggerne er svært bevisste på at de gode kvalitetene i første byggetrinn skal videreføres i 2B. Trinnet vil bestå av åtte ulike bygg med til sammen ca. 90 leiligheter med arealer fra ca. 30 m2 til større enn 150 m2, forteller Elieson.

Interessentliste 2B
Nøyaktig tidspunkt er ikke endelig besluttet, men planlagt salgsstart er vår 2018.
– Utbyggerne og arkitektene jobber i disse dager på spreng med detaljene i reguleringsplanen og utforming av bygg og leiligheter. Det er ufattelig mange beslutninger som tas i et så omfattende prosjekt, derfor kan vi ikke bli helt konkrete på dato ennå. Vi oppfordrer likevel alle som er nysgjerrige til å registrere seg som interessent på www.kanalbyen.no. Dette er helt uforpliktende, og innebærer kun at du blir blant de første som får informasjon etter hvert som vi har noe nytt å fortelle om 2B, oppfordrer Rita Ommundsen, nybyggmegler i Sørmegleren.