Forside / Neste byggetrinn

Kontakt megler
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt megler
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

De tre søstre kommer til Kanalbyen!

Neste byggetrinn består av tre helt unike bygg, hvert med sin særegne personlighet. Søstrene, som er hhv. 13 (S1), 14 (S2) og 15 (S3) etasjer høye, rommer stor variasjon i leilighetenes størrelser og planløsninger. Arkitektene jobber nå med utforming av disse, og vi vet at det blir 106 leiligheter som vil variere fra under 50 kvm til 200 kvm. 

Som tidligere planlegger vi å ha salgsmateriellet klart i god tid før salgsstart, som er planlagt medio september 2022. Innflytting ser vi for oss blir våren 2025.

Vi synes det er moro å kunne dele det som skjer underveis i prosessen med interessentene våre. Meld din interesse nå, så blir du tidlig oppdatert når vi har noe å fortelle.

Mottar du også vårt nyhetsbrev får du nyttig info om livet i og rundt Kanalbyen. Meld deg på nyhetsbrevet vårt på bunnen av siden.

Meld deg på interessentlisten

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Også dette byggetrinnet er tegnet av A-lab arkitekter i Oslo, et prisvinnende arkitektfirma med lang erfaring. De er flotte å ha med på laget når de tre høyhusene nå skal utformes. A-lab har vært med oss helt fra starten i Kanalbyen. Her ser du Tonje og Eirik i full gang med tegning av leilighetenes planløsninger.

Her sier bilder mer enn ord. Dronebilder fra søndre søsters (S3) 7. og 14. etasje.

 

Dette byggetrinnet blir sertifisert med BREEAM «Very Good».

BREEAM-NOR er Norges fremste miljøsertifiseringssystem for bygg. Hva det betyr kan du lese mer om her:

 

 

Rolf R. Elieson

Eiendomsmegler rolf@sormegleren.no 990 99 107

Rita Ommundsen

Eiendomsmegler rita@sormegleren.no 990 99 108