Kontakt megler
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

En formidabel salgssuksess!

De tre søstre har fått en overveldende mottakelse i markedet. Allerede i midten av juni 2023 var 93 av 106 leiligheter solgt. Vi er utrolig glade for at så mange ser søstrenes kvaliteter, og ønsker å bo i Kanalbyen.

De tre søstre er tre unike bygg, med hvert sitt særpreg. Søstrene, som er 13 (S1), 14 (S2) og 15 (S3) etasjer høye, vil romme til sammen 106 leiligheter i en flott miks av størrelser og planløsninger. Alle har fine uteplasser, og gode vindusløsninger som gir mye lys og flott utsyn.

Ønsker du mer informasjon om prosjektet, kan du laste ned prospektet og annen informasjon på siden «Se salgsmateriell». Ønsker du et prospekt i trykkform, kan du hente dette på Sørmeglerens kontor i Kristiansand.

Se salgsmateriell Leilighetsvelger Fra arkitekten

Trivsel på alle kanter

I en spørreundersøkelse blant beboerne i de to første byggetrinnene, svarte hele 
78 % at «Kanalbyen er et fantastisk sted å bo». De resterende 22 % svarte at «Kanalbyen er et bra sted å bo». Dette ser vi på som en seier, da trivsel for beboerne har vært vår førsteprioritet.

Opplev Kanalbyen

 

Livet i Kanalbyen

Kanalen, utsikten og havet

De tre søstre skuer ut over innseilingen og havet, men også over byen og Odderøya. At man bor nær sjøen med utallige muligheter, er et av Kanalbyens sterkeste kort. Dette er en ypperlig plass, både for deg som er på jakt etter en helårsbolig eller en ferieleilighet. Du kan bade fra svaberg, strender og stupe fra badebrygga. Fiskemulighetene er også mange, både fra land og på vann. Liker du deg best på sjøen, er det en flott  opplevelse å padle gjennom kanalen.

Odderøya og Peisestuen

Området rundt Kanalbyen er naturskjønt og tilgjengelig for alle. Både turister og byens befolkning er begeistret for mulighetene som finnes her.Peisestuen er en flott park, som er flittig besøkt året rundt. Her finner du ikke bare lekeapparater litt utenom det vanlige, men også en Tuftepark, grillplasser, benker, stier og flotte utkikkspunkt.

Nærhet til sentrum og kultur

At du får i pose og sekk når du bor i Kanalbyen, er det ingen tvil om! Du finner Kulturskolen, Kilden, Kunstsiloen, kafé og kulturbarnehage rett utenfor døren. En gåtur langs havnepromenaden fører deg forbi Fiskebrygga, og til nydelige parkanlegg, båthavnen og Kvadraturen med shopping og restauranter.

Sosial bærekraft

Kanalbyen har flust med møteplasser som egner seg for sosiale treff. Beboerne har selv dannet ulike grupper, som boksirkel, turgruppe, badegruppe og mye mer – og alle som vil være med er velkomne. I tillegg blomstrer delingskulturen, og det velutstyrte delerommet er noe mange setter stor pris på.

Rolf R. Elieson

Eiendomsmegler rolf@sormegleren.no 990 99 107

Rita Ommundsen

Eiendomsmegler rita@sormegleren.no 990 99 108