Forside / Om Kanalbyen / Bli kjent med Solskinn og Latter

Vi er snart utsolgt!

Bare fem leiligheter igjen på Holmen.

Et år før innflytting nærmer Holmen seg utsolgt. Kanalbyens tre første byggetrinn består av totalt 300 leiligheter, og nå er altså 295 av disse solgt. Dette har ført til at vi allerede er i gang med planleggingen av fjerde byggetrinn, litt tidligere enn først antatt. Men ingenting er bedre enn å vite at Kanalbyen har blitt en suksess. Vi er både stolte og glade!

Fremdrift i tredje byggetrinn (2C)

Det er full aktivitet på byggeplass, og som bildet under viser begynner samtlige seks bygg å ta form, både utvendig og innvendig.

T og U-bygget har fått vinduer og dører, og begge byggene er nå tette – det er en viktig milepæl.
I Kanalbyen benyttes det fjernvarme til vannbåren gulvvarme i oppholdsrom, og til varmt vann på kjøkken og bad. Fjernvarme er et miljøvennlig energisystem som utnytter spillvarmen fra avfallsforbrenning.

Allerede nå gjør fjernvarmen nytte i 2C. Den vannbårne gulvvarmen bidrar til en effektiv og økonomisk tørking av betongen, og til lavere klimagassutslipp.
GHV er i gang med innvendig tømrerarbeid i bygg T og U, så det viktig at både tre og betong er helt tørt før gips skal monteres.

Næringslokalet i 2C blir et lokale med en utsikt av de sjeldne! Vi er overbevist om at det blir et attraktivt lokale for aktører som vil drive næring i Kanalbyen, med det flotte Soltorget rett utenfor døra.

 

Solskinn og Latter

Møt Colleen – eier og ildsjel!

Solskinn og Latter flyttet inn i nye lokaler i Kanalbyen desember 2019. Her tilbyr de trening og servering i de flotteste omgivelser. Flere av beboere i Kanalbyen er fornøyde brukere av Solskinn og Latters tilbud.

Hva er Solskinn og Latter?

– Et  sosialt møtested hvor folk ønsker å være, både for å trene, spise og treffe venner og kjente.

Hvilket tilbud har dere til beboere i Kanalbyen?

– Mange beboere i Kanalbyen trener på Solskinn og Latter, og tar gjerne en påfølgende lunsj med gode naboer etter treningen. En gruppe sprekinger kombinerer yoga og lunsj med et bad fra brygga en fredag i måneden. De blir også invitert til ulike events, og holdes oppdatert om hva som skjer her via nyhetsbrev. Det kan være vinsmaking, musikkbingo, foredrag eller en trenings-challenge.

Trener dere ute hele året, og hvilke typer trening tilbyr dere?

– Styrkeøkter, yoga, løping og challenges tilbys gjerne ute. Peisestuen på Odderøya er ofte brukt når det er ute-trening. Der er det både Tuftepark og fotballbane. Vi tilbyr også treningsgrupper kun for menn. Det har blitt veldig godt mottatt.

Vi har et bredt treningsprogram, og det skjer mye hos oss. Hold deg gjerne oppdatert via Facebooksiden vår eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Du kan også leie lokaler hos Solskinn og Latter. De tar i mot grupper opptil 75 personer.