Forside / nyhetsbrev / Spennende førjulstider!

Leilighet nummer 100 er solgt i Kanalbyen, og konkurransen om Kunstsilo-prosjektet avgjøres snart.

Det ble bløtkake til lunsj hos Sørmegleren da de solgte leilighet nummer 100 i Kanalbyen. Dette markerer en aldri så liten milepæl for Kristiansands nye bydel på Odderøya.

          – At Kanalbyen er blitt tatt i mot med åpne armer er det ingen tvil om. Dette er et prosjekt mange kristiansandere har ventet på, og vi kan melde om stadig nye salg, forteller Rolf Elieson, nybyggsjef i Sørmegleren. Meglerkollega Rita Ommundsen supplerer:

         – Det er helt fantastisk at vi nå har solgt 100 boliger i Kanalbyen, ingen hadde våget å drømme om en slik respons. Samtidig vil jeg minne om at det fremdeles er 26 flotte leiligheter igjen i første byggetrinn, så toget er altså ikke gått, understreker hun.

Meglerne opplyser videre at visningssenteret på Silokaia lukkes frem til tirs. 17. januar, men at alle som har spørsmål om prosjektet kan henvende seg til Sørmegleren:

Rita Ommundsen – mob. 990 99 108 / rita@sormegleren.no

Rolf Elieson – mob. 990 99 107/ rolf@sormegleren.no

Åpent møte om Kunstsilo-prosjektet

Mandag 5. desember inviteres byens befolkning til åpent møte og utstilling i Amfiet i rådhuset. Anledningen er arkitektkonkurransen om å tegne nytt kunstmuseum og kulturkvartal på Silokaia. Eivind Buckner, prosjektleder i Kanalbyen og ansvarlig for eiendomsutvikling i J. B. Ugland Eiendom, sitter i juryen som skal velge en eller flere vinnere i løpet av desember.

           – Vi er kommet dit i prosessen at seks finalister har bearbeidet og videreutviklet konseptene sine i henhold til innspill fra juryen. Mandag skal dette arbeidet presenteres for hele byens befolkning i rådhuset. Det blir utrolig spennende å høre responsen fra publikum, for det handler faktisk om Kristiansands nye kultursentrum og Kanalbyens nærmeste nabolag, avslutter Eivind Buckner.

Du/dere er hjertelig velkommen til offentliggjøringen av de reviderte arkitetktforslagene i Amfiet i rådhuset mandag 5. desember kl. 18.00. Et panel bestående av Eivind Buckner, Harald Furre og John G. Bernander m.fl. svarer på spørsmål fra salen. Les mer på kunstsilo.no