Tredje byggetrinn 2C: Møt U-bygget

Tredje byggetrinn i Kanalbyen er godt i gang, og salget har så langt vært upåklagelig! I skrivende stund er 67 av de i alt 86 attraktive leilighetene solgt.

2C er det tredje og siste byggetrinnet på Holmen, den delen som kanalen skiller fra Odderøya. De fantastiske solforholdene og de flotte uteområdene er to av fortrinnene til leilighetene i byggetrinn 2C. Videre blir det bygget et soltorg med amfi ned til sjøen med badestiger og benker, slik at alt vil ligge til rette for å nyte hav og natur – midt i byen.

2C forventes å være innflyttingsklart forsommeren 2023. Når bygget står ferdig åpnes også kanalen, som med sine småbåter og kajakker vil gjøre hele Kanalbyen til et unikt boområde.

Kanalen blir et nytt byrom i Kristiansand, en forlengelse av vannveiene rundt Fiskebrygga og Gravane. Du kan ankomme kanalen i båt, kajakk eller svømme hit. Området skal være inviterende å legge til og besøke.

U-bygget: Lite bygg med store kvaliteter

U-bygget er det minste av byggene i tredje byggetrinn. Fem av leilighetene er ledig, hvorav fire av dem har utgang til to uterom. Felles for leilighetene i U-bygget er at alle har mye sol og er gjennomgående med to balkonger. Dessuten har stuene et hjørnevindu som vender mot kanalrommet, noe som gir en flott opplevelse av sjø på alle kanter. Leilighetene har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og vannbåren gulvvarme som gir god inne-komfort.

Illustrasjon fra terrassen til U301

Bygget har også direkte tilgang til sykkelparkering i kjeller hvor det er gode fasiliteter for lading av el-sykler.

En av leilighetene i U-bygget er U101 i første etasje. Den måler 85,7 kvm og har en markterrasse på ca. 50 kvm. Leiligheten har egen utgang fra stue- og kjøkkendel og har god kontakt med gårdsrom og sjø.

Se plantegning av U101 her

Illustrasjon som viser utsikten til U101 fra gårdsrom

Hvis du er interessert i denne leiligheten kan det være nyttig å se regnestykket som Sparebanken Sør har regnet ut ved kjøp av U101:

NOMINELL RENTE 1,65 %

KJØPESUM 4 300 000,-
EGENKAPITAL 645 000,-
BOLIGLÅN 3 655 000,-
TERMINBELØP 13 493,-

BOLIGLÅN KR 3 655 000,- OVER 25 ÅR MED EFFEKTIV RENTE 1,70%
TOTALE LÅNEKOSTNADER KR 4 482 752,-
– LÅNET ETABLERES NÅR LEILIGHET OVERTAS
– FORUTSETTER ORDINÆR KREDITTBEHANDLING
– MÅNEDSBELØPET ER JUSTERT FOR SKATT

Bente Voie Skagestad
Ass. banksjef | Sparebanken Sør