Forside / Om Kanalbyen / De tre søstre kommer til Kanalbyen

De tre søstre kommer til Kanalbyen!

Spennende nytt byggetrinn.

Endelig kan vi fortelle litt mer om neste byggetrinn – tre helt unike bygg, hvert med sin særegne personlighet. Søstrene, som er hhv. 13 (S1), 14 (S2) og 15 (S3) etasjer høye, rommer stor variasjon i leilighetenes størrelser og planløsninger. Trinnet kommer for salg i september 2022.

Også dette byggetrinnet er tegnet av A-lab arkitekter i Oslo, et prisvinnende arkitektfirma med lang erfaring. De er flotte å ha med på laget når de tre høyhusene nå skal utformes. A-lab har vært med oss helt fra starten i Kanalbyen. Her ser du Tonje og Eirik i full gang med tegning av leilighetenes planløsninger.

Fremdrift i tredje byggetrinn (2C)

Arbeidet går fremover i rasende fart, og byggene forandrer seg hele tiden. Nå er fasader på T- og U-bygget er montert,  og vi er godt i gang med Y-bygget. Leilighetene i flere bygg tar form, og innvendig er det mye som pågår: vegger og tak sparkles og males, og gulvene er nå klare for støping og gulvvarme.
Det er høy aktivitet – totalt 60 fagarbeidere fra blant annet BRG, HSH, Moi Rør, Bravida og Anders Møller er i sving. Vi har med oss mange kjente underleverandører fra tidligere byggetrinn, i tillegg til noen nye. Det er ekstra gledelig at vi har lærlinger i flere fag på byggeplassen.

Næringslokalet på Soltorget har en nydelig utsikt som du kan skimte bak stillasene på bildet til høyre.
Lokalet blir ca 135 kvm, med kjøkken og sitteplasser tilpasset enkel servering både inne og ute. Det er ennå ikke bestemt hvilken aktør som skal flytte inn i det flotte lokalet.