Forside / nyhetsbrev / I 2016 kan du kjøpe bolig i Kanalbyen!

Vi har gleden av å meddele at det jobbes på spreng med å klargjøre første byggetrinn til salgsstart i 2016.

Prosjekteringen av første byggetrinn i Kanalbyen har pågått siden våren 2015, og utformingen av Kristiansands nye bydel er godt i rute. Leiligheter, takterrasser, fasader, utearealer, strandpromenaden og kanalen er planlagt på detaljnivå, slik at potensielle kjøpere skal få et solid beslutningsgrunnlag innen salgsstart.

Vi jobber fremdeles med salgstegninger og priser, men kan likevel informere om at det blir stor variasjon både i leilighetsstørrelser og prisklasser. Det er lagt opp til et mangfold av boliger for mennesker i ulike livsfaser, og for dem som er ute etter noe helt unikt, kan vi røpe at det blant annet vil komme noen helt spesielle ”kanalboliger”.

På nyåret blir det utarbeidet salgsmateriell, og vi vil opprette en ny liste for dem som er konkret interessert i første byggetrinn. Mer informasjon om dette kommer i neste nyhetsbrev.

Vi i Kanalbyen ønsker alle våre interessenter en riktig god jul, og ser frem til et spennende, nytt år for Kristiansands nye bydel!

[button href=»#» title=»Følg med på fremdriften» target=»blank» shape=»square» size=» x-large» block=»true» circle=»false» «]Følg med på fremdriften[/button]