Forside / nyhetsbrev / Informasjonsmøte 13.03!

Fra i dag kan du hente prospekt for andre byggetrinn og melde deg på informasjonsmøtet i Kilden 13. mars.

Prospekt
Prospektet for andre byggetrinn, 2B, er nå tilgjengelig hos Sørmegleren i Skippergata 10 (Kristiansand), og kanalbyen.no er oppdatert med leilighetsvelger samt funksjon for nedlastning av prospekter. Leilighetsvelgeren gjør det enkelt å sortere både på pris og størrelser.

Informasjonsmøte
Mer enn 600 personer har registrert seg som interessenter på andre byggetrinn. Dette vitner om stor interesse, og derfor ønsker vi å begynne påmeldingen til informasjonsmøtet i Multisalen i Kilden Teater- og Konserthus tirsdag 13. mars. Møtet avholdes ettermiddag/kveld denne tirsdagen, og du vil motta en egen e-post med konkret klokkeslett og program. NB! Påmeldingen er bindende og svarfrist er fredag 2. mars. Dersom du står på interessentlisten og allerede har meldt deg på per e-post, behøver du ikke å gjøre dette en gang til.

PÅMELDING HER per epost

Salgsstart
Boligene i andre byggetrinn i Kanalbyen består av 88 selveierleiligheter som selges til faste priser fra kr. 1 550 000, og salget starter torsdag 15. mars kl. 16. Ved salgsstart har medlemmer i Sørlandet Boligbyggelag (SBBL) forkjøpsrett. Forkjøpsretten innebærer at dersom det er flere som ønsker samme leilighet, vil den med lengst medlemsansiennitet hos SBBL få tilslaget. Imidlertid kan alle – uavhengig av medlemskap i SBBL – fylle ut og levere bindende kjøpstilbud til Sørmegleren når som helst i perioden fra mottatt prospekt og frem til 15. mars klokken 16.00.
Etter torsdag 15.mars kl 16.00 gjelder ikke forkjøpsretten lenger, og fra mandag 19. mars klokken 09.00 selges leilighetene etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Ønsker du å kjøpe leilighet, kontakt gjerne Sørmegleren i forkant for informasjon om innlevering av midlertidig kjøpstilbud. Informasjon om medlemskap i Sørlandet Boligbyggelag finner du her

Har du spørsmål om kjøp av bolig i Kanalbyen, kontakt Rolf R. Elieson (mob. 990 99 107) eller Rita Ommundsen (mob. 990 99 108) i Sørmegleren.